Planter afhentes i vores plantecenter på Snubbekorsvej 20D i Taastrup Tlf 61 68 74 04 Email: info@rhodo-roskilde.dk

Handelsbetingelser

 • Reservering

  Rhodo Roskilde er en fysisk butik, hvor vi først og fremmest ønsker at betjene kunderne i butikken så kunderne selv kan være med til at udvælge de ønskede planter og samtidig få vejledning sammen med købet, hvis dette er ønsket. Derfor skal vores hjemmeside ses som en mulighed for at lave en ønskeliste og reservere planterne i det omfang man selv kan overskue mulighederne. Derimod er det ikke for nuværende et ønske fra vores side at skulle tage mod bestillinger til forsendelse med Post Danmark eller tilsvarende firmaer, da dette er meget tidkrævende i vores setup af en butik, ud fra vores kriterier om sikker forsendelse. Derfor er vores håb, at vore kunder selv henter planterne og afregner i butikken.
  Potter og ukrudtsduge kan godt sendes med GLS dog max 20 kg per pakke.

 • Betaling & Betalingsmåder

  Der kan betales med kontant, Dankort, Mobilepay og en del kreditkort i butikken og ved udbringning.

  Vi modtager også betaling via følgende kreditkort (Visa, Master, Maestro)

  Erhvervskunder kan få tilsendt faktura og betale via netbank. Betalingsbetingelser er 14 dage netto.
  Netbank: Nordea reg.nr. 2266 konto 5499 405 814

  Forbehold:
  Der tages forbehold for manglende priser lagt ind på visse varer og mulige slå-fejl, samt prisstigninger fra mine leverandører. Ligeledes kan varer blive udsolgt uden at det bliver registreret i lagerdatabasen, og dermed stadig vises som tilgængelige.

  Rabatter:
  Rabatter til specielle kundegrupper og ved køb af større mængde planter:
  Anlægsgartnere og tilsvarende professionelle plantefolk får 20% rabat på planter og spagnum til storkøbsprisen.
  Medlemmer af Rhododendronforeningen får 10% rabat på planter samt spagnum til storkøbsprisen. Medlemstegn bedes vist på anmodning.
  Generelt gives 10% rabat ved plantekøb over 2.000kr – ved gentagne spagnum køb indenfor samme købsår kan der fremadrettet opnås 10% rabat for resten af året, når man passerer køb for samlet 2.000 kr (husk selv at nævne det for mig når det er fordelt på flere handler).
  Kvitteringer fra foregående køb bedes medbragt som dokumentation.

 • Gro-Garanti

  Vi yder Gro-Garanti på flerårige haveplanter, hvis de har været behandlet korrekt.
  Garantien dækker dog ikke planter plantet i krukker, samt frost- og tørke-skader eller fysiske skader opstået ved hærværk, påkørsel og lignede utilsigtet behandling.
  Varighed og fremgangsmåde ved ombytning:
  Gro Garantien gælder 1 år fra købsdato mod forevisning af plante, etiket og kvittering. Der byttes til plante/planter af tilsvarende værdi og det står kunden frit for at vælge andre plantetyper end den skadede.

 • Levering

  Varer kan leveres med egen bil med trailer, pris 10 kr/km regnet fra Rhodo Roskilde til kundens adresse, minimum 100 kr.
  Der er plads til ca. 24 poser spagnum (300 liters), eller 54 poser i 150 liter, eller 40-50 klyner, eller 150 2-års planter, eller kombinationer heraf.

 • Nyhedsbrev

  Du kan vælge at modtage vores nyhedsbreve både som registreret bruger og som besøgende (tilmelding sker nederest på siden).
  Nyhedsbrevet indeholder vores nyheder, gode tilbud og information om hvornår der kommer nye produkter.
  Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet, kan du til enhver tid afmelde dig via nyhedsbrevet eller ved at kontakte os.