Planter afhentes i vores plantecenter på Snubbekorsvej 20D i Taastrup Tlf 61 68 74 04

Rhododendron

Er du på udkig efter en rhododendron?

Hos Rhodo Roskilde har vi et bredt udvalg af rhododendron, som du kan finde i mange forskellige størrelser og farver, som orange, blå, gul, hvid og mange andre. I vores plantecenter kan du endvidere finde flere forskellige sorter af rhododendron, såsom Hybrid azalea, Japansk azalea, Art azalea og mange flere, som du kan dufte til og se med egne øjne.

 

Find hurtigt frem til din foretrukne rhododendron

 På vores side kan du hurtigt filtrere din søgning i venstre søjle, så du kan finde din foretrukne plante. Vi har nemlig et ganske stort udvalg i denne kategori, hvorfor det kan være svært at navigere rundt i sine muligheder. Du skal blot sortere din søgning i forhold til farve, størrelse, blomstringstid m.m., og så kan du se dine muligheder.

 

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om vores planter, eller har du spørgsmål til vedligeholdelse eller andet, er du velkommen til at ringe på telefon 61 68 74 04. Du kan naturligvis også besøge vores plantecenter på Snubbekorsvej 20D i Taastrup på Sjælland tæt ved København, hvor du også kan hente dine planter efter bestilling. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-10 of 30

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. rhododendron Bohlken's Lupinenberg
 2. Pink drift
 3. Rhododendron ”Winterpurpur
  215,00 kr
  Rhododendron ”Winterpurpur”

  Blomsterne viser sig i april og er åbnet klokkeformede med en let bølget kant. De er lys lilla pink med blommefarvede ganepletter. Blomsterknoppen er pink.
  Efter 10 år bliver den ca. 130 cm høj og ca 140 cm høj. Den har en bred opret vækst. Bladene er ovale matte mørkegrønne - rødbrune hele vinteren, men bliver grønne igen når varmen kommer.
  Planten trives i halvskygge til sol. Kan tåle ned til –20°C. Planten i testhaven har endnu ikke haft en hård vinter, men overvintret i potter klarer den sig fint uden skader. Det betyder normalt stor hårdførhed.

  se historie under foto

  Vis detaljer
 4. Purple Gem
 5. PJM. Regal
 6. Rhododendron ”Polarnacht
  265,00 kr
  Rhododendron ”Polarnacht”

  Blomsterne viser sig i maj - juni og er trompetformede med bølget kant. Den er mørk violet med en næsten sort ganeplet. De hvide støvknapper står skinnende mod den mørke blomst.Farven falmer ikke i sol Blomstringen holder i 2-3 uger.
  Efter 10 år bliver den ca. 110 cm høj og ca 120 cm bred.
  Bladene eliptiske, matte og mørkegrønne.
  Planten holder af halvskygge til sol, men blomsterne falmer næsten ikke i fuld sol.
  Kan tåle ned til – 20°C

  se historie under foto

  Vis detaljer
 7. rhododendron Anatevka
  200,00 kr
  Rhododendron Anatevka
  Blomstring maj-juni, mørk violet med uregelmæssige hvide striber.
  Løvet er mellemgrøn og mat. Kompakt form, H/B 130/150

  Hårdfør til -24°C ifølge Hachmann. På mødrende side gode stærke planter men på fædrene side nogle mere følsomme typer, så den skal have nogle år på test, før jeg tør konkludere. Vis detaljer
 8. rhododendron Luisella
 9. Sacko
 10. Lee's Dark Purple rhododendron
  Pris fra: 170,00 kr
  Blåviolet med gulbrune tegninger. Tåler fuld sol uden problemer. Bliver noget ranglet i skygget placering, ny vækst hænger typisk på varme dage også selv om planten ikke mangler vand. Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

1-10 of 30

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3